Začátek
Po několika letech provozování kavárny jsme udělali krok do neznáma. Na podzim roku 2021 byla upražena první várka kávy, pro kterou byl vybrán naprosto odlišný způsob pražení, než který je v našich končinách běžný... A tím to začalo.


Technologie
Pražení za použití nejnovější technologie „fluid-bed“ zaručuje stálejší kvalitu upražených zrn oproti klasickému bubnovému pražení. Aktuálně nejlepší pražičky Typhoon zaručí nejvyšší kvalitu a stálost procesu pražení.
Technologie
Pražení za použití nejnovější technologie „fluid-bed“ zaručuje stálejší kvalitu upražených zrn oproti klasickému bubnovému pražení. Aktuálně nejlepší pražičky Typhoon zaručí nejvyšší kvalitu a stálost procesu pražení.

Cupping
Cupping je velmi důležitou částí výrobního procesu, kde je kontrolována kvalita pražení. Před tím, než se káva dostane do Vašich rukou, tak je vždy poctivě ochutnávána.

Láká Vás káva té nejvyšší kvality?
Objevujte kávu v sekci „naše káva“, kde naleznete podrobný popis nabízených odrůd. Budeme velmi rádi, když přijdete kávu ochutnat do kavárny Dolicafe.
